Equip Technovation Spain

Equip Technovation Spain

 

 

 

Esther Subias Vallecillo. Embaixadora Technovation Spain. Aposto per les persones, per les dones i per les tecnologies, com a consultora, docent i directora de projectes tecnopedagógicos. Sempre he treballat i col·laborat amb entitats sense ànim de lucre i amb ànim de transformació social.

Membre de la Junta Ampliada d'Espiral

https://about.me/esthersubias

Mireia Coma-Cros.Treballar com a educadora social en programes d'inserció sociolaboral em va fer constatar com l'educació és la principal eina de transformació social. Per aquesta raó co-vaig fundar Mindconnex, una entitat que promociona programes educatius en els quals els joves desenvolupen competències que necessiten per al món laboral. És un plaer promoure l'expansió de Technovation Challenge al nostre país, un programa multidisciplinari en el qual les joves prenen consciència del seu potencial i ho canalitzen per crear un món millor.

https://www.linkedin.com/in/mireia-coma-cros-14189991?trk=nav_responsive_tab_profile

Yvette Oliveau. Directora de programes en Mindconnex. Apassionada per l'aprenentatge, el disseny i la tecnologia treballo per salvar la bretxa educativa amb els nadius digitals

https://es.linkedin.com/in/yvetteoliveau/es

Elena González de la Cámara Cayuela. Sóc llicenciada en Pedagogia, consultora d'e-learning i experta en formació de formadors i tutors.

He coordinat a l'àmbit tecnològic i pedagògic diversos projectes relacionats amb la innovació aplicada a la formació i al desenvolupament de metodologies innovadores amb tecnologia.

Crec en el potencial que tenen totes les persones, col·laboro de forma voluntària en projectes i programes que ajudin i permetin empoderar el talent ocult que tots tenim.

Membre de la Junta Ampliada d'Espiral

​http://about.me/egonzalezcamara

Lorena Martín Carbonell. Programadora, directora de projectes i executiva. Fundadora de Power to Code organització sense ànim de lucre que el seu objectiu és l'increment de la presència de la dona en tecnologia, especialment en programació.

Entre els meus interessos es troben les Ciutats Intel·ligents (experiència amb apps en aquest camp), i la bretxa de gènere en STEM.
https://www.linkedin.com/in/lorenamartin

 

Con el apoyo de: